Támogatók, Partnerek, Ökéntesek

a) Támogatóink

Olyan magán emberek, vállalkozók, egyesületek, alapítványok, munkahelyek, akik pénzadománnyal támogatják az Alapítványunkat vagy a projekteket.

Feltöltés alatt!

b) Partnereink

Olyan emberek, önkéntesek, vállalkozók, egyesületek, alapítványok, szervezetek, munkahelyek, oktatási- és/vagy nevelési intézmények, művelődési házak, színházak etc., akik a munkájukkal, termekkel, eszközök biztosításával vagy egyéb hozzájárulással csatlakoznak a munkánkhoz.

Eddigi partnereink:

Feltöltés alatt!

c) Önkénteseink

Olyan emberek, akik önként vállalkoznak arra, hogy segítsék a mindennapos vagy időszakos munkáinkat. Nálunk minden önkéntes abba segít, amihez ért vagy amire ideje van. A feladatkörökből maguk választják ki a tevékenységeket, amikben segíteni tudnak. Így az időhiány vagy a „nem értek hozzá” érzésektől felszabadulhat bárki, hiszen önként vállalja azt, hogy kompetenciáján belül segít. Az önkéntesekkel egy belső szerződést kötünk, miszerint nyilatkozunk arról, hogy semmilyen anyagi juttatás, pénzforgalom nem származik a közös tevékenységünkből.

Továbbra is várjuk az önkénteseket, hiszen a feladataink nagyon színesek és változatosak. Jelentkezni lehet a következő elérhetőségeken:

Kamondi Zsuzsanna mskiroda@gmail.com 06-20-582-15-59

Polus Enikő eniko@meseko.hu 06-30-218-44-45